Training

De mindfulnesstraining van Windstiltenu volgt het MBSR-programma (mindfulness based stress reduction) dat in de jaren 80 van de vorige eeuw door Jon Kabat-Zinn is ontwikkeld. Deze training is onder meer bewezen effectief in het verhelpen en voorkomen van stress en stress-gerelateerde klachten.

De groepstraining omvat 8 sessies van 2,5 uur plus een stiltedag, de “Windstiltedag”. De training vindt plaats in kleine groepen van minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers. Deelname aan de groepstraining kost € 295,– (inclusief stiltedag en welkomstgeschenk). Voorafgaand aan de training wordt een intakegesprek gepland. 

De volgende training is gepland op woensdagen met ingang van 15 januari 2020, ’s morgens of ’s avonds in overleg.

Training voor jong-volwassenen

Hoge verwachtingen van de omgeving, de niet-aflatende informatiestroom, de hoge eisen die jongeren stellen aan zichzelf; het zijn een paar oorzaken van de toegenomen druk en daarmee een toename van stress- en burnout-klachten onder jongeren en jongvolwassenen. De jongere generatie heeft haar eigen vraagstukken. Bij voldoende belangstelling biedt Windstiltenu de mindfulnesstraining daarom ook aan in een kleine groep voor deze specifieke doelgroep (maximaal 4 deelnemers).

Individuele training 

De individuele mindfulnesstraining omvat 8 sessies van 1 uur plus deelname aan de Windstiltedag. De individuele training kost € 60,– per keer (inclusief stiltedag en welkomstgeschenk).

Welkomstgeschenk

Deelnemers aan de training krijgen bij wijze van welkom een meditatiekussen ter waarde van € 30,– cadeau.

Locatie Groningen

op woensdagmorgen
van 9.30 tot 12.00 uur
Anna Paulownastraat 27A
9725JR Groningen

Locatie Groningen

op woensdagavond
van 19.00 tot 21.30 uur

Return to Top ▲Return to Top ▲