Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we de kwaliteit van ons leven op peil houden, juist nu in deze tijd? Er zijn genoeg redenen voor ontevredenheid, angst en stress. Het lijkt meer dan ooit belangrijk om dat wat bedreigend lijkt meer te relativeren en om meer genuanceerd over de dingen te denken. We mogen kritisch zijn op de dingen die om ons heen gebeuren, maar we kunnen misschien ook kritischer zijn op onze eigen denkprocessen, want onze gedachten zijn geen feiten! En ook is het mogelijk om ondanks alles te genieten van wat er nog wèl is, te focussen op wat wèl kan.

Mindfulness helpt hierbij!

“IJs en weder dienende” starten we op 10 maart met een volgende training in een kleine groep op een prachtige fysieke locatie met uitzicht over luchtpartijen en de stad Groningen.

Voor bedrijven biedt Windstiltenu inhouse mindfulnesstrainingen aan. Stressmanagement, duurzame inzetbaarheid, professionalisering, persoonlijk leiderschap, het zijn actuele HRM-vraagstukken van veel bedrijven. Een MBSR-mindfulnesstraining voor medewerkers is het antwoord. De MBSR-mindfulnesstraining van Windstiltenu kan praktisch en inhoudelijk worden toegesneden op een specifieke doelgroep. Vraag de brochure aan.

windstiltenu@gmail.com

 

Return to Top ▲Return to Top ▲