Training

De mindfulnesstraining van Windstiltenu volgt het MBSR-programma dat in de jaren 80 van de vorige eeuw door Jon Kabat-Zinn is ontwikkeld. Deze training is onder meer bewezen effectief in het verhelpen en voorkomen van stress en stress-gerelateerde klachten.

De groepstraining omvat 8 sessies van 2 tot 2,5 uur plus een stiltedag, de windstiltedag. Deelname aan de groepstraining voor particulieren kost € 350,– (inclusief windstiltedag). Voor jongeren en mensen met een smalle beurs is korting mogelijk. Voorafgaand aan de training wordt een vrijblijvend online kennismakingsgesprek gepland. 

De volgende training start op dinsdag 1 maart 2022 ’s avonds. De training vindt fysiek plaats op een prachtige locatie met wijds uitzicht over de luchten en de stad Groningen, ruim en fris genoeg voor een beperkt aantal deelnemers. Er wordt rekening gehouden met actuele maatregelen omtrent Covid-19.

Training voor jong-volwassenen

Hoge verwachtingen van de omgeving, de niet-aflatende informatiestroom, de hoge eisen die jongeren stellen aan zichzelf; het zijn een paar oorzaken van de toegenomen druk en daarmee een toename van stress-klachten onder jongeren en jong-volwassenen. De jongere generatie heeft haar eigen vraagstukken. Bij voldoende belangstelling biedt Windstiltenu de mindfulnesstraining aan in een kleine groep voor deze specifieke doelgroep.

Inhouse training voor bedrijven

Stressmanagement, duurzame inzetbaarheid, professionalisering en persoonlijk leiderschap; actuele HR-thema’s binnen organisaties waar een mindfulnesstraining een instrument kan zijn. Windstiltenu biedt maatwerk in de vorm van inhouse-trainingen voor bedrijven, waarbij de training inhoudelijk en praktisch wordt toegesneden op de doelgroep. Vraag de brochure aan.

Individuele training 

De individuele mindfulnesstraining omvat 8 sessies van 1 uur plus deelname aan de windstiltedag. De individuele training kost € 60,– per keer (inclusief windstiltedag).

 

Locatie Groningen

1 maart 2022 – 26 april 2022 (29 maart vervalt)
van 19.00 tot 21.30 uur

Return to Top ▲Return to Top ▲