Training

De mindfulnesstraining van Windstiltenu volgt het MBSR-programma dat in de jaren 80 van de vorige eeuw door Jon Kabat-Zinn is ontwikkeld. Deze training is onder meer bewezen effectief in het verhelpen en voorkomen van stress en stress-gerelateerde klachten.

De groepstraining omvat 8 sessies van 2 tot 2,5 uur plus een stiltedag, de windstiltedag. Deelname aan de groepstraining kost € 295,–. Voor jongeren en mensen met een smalle beurs is korting mogelijk. Voorafgaand aan de training wordt een vrijblijvend online kennismakingsgesprek gepland. 

De data en locatie van de training worden in overleg met de deelnemers bepaald.

Training voor jong-volwassenen

Hoge verwachtingen van de omgeving, de niet-aflatende informatiestroom, de hoge eisen die jongeren stellen aan zichzelf; het zijn een paar oorzaken van de toegenomen druk en daarmee een toename van stress-klachten onder jongeren en jong-volwassenen. De jongere generatie heeft haar eigen vraagstukken. Bij voldoende belangstelling biedt Windstiltenu de mindfulnesstraining aan in een kleine groep voor deze specifieke doelgroep.

Individuele training 

De individuele mindfulnesstraining omvat 8 sessies van 1 uur plus deelname aan de windstiltedag. De individuele training kost € 60,– per keer (inclusief windstiltedag).

 

Locatie Groningen

Data en locatie in Groningen nader te bepalen in overleg met de deelnemers

Return to Top ▲Return to Top ▲