Training

De mindfulnesstraining van Windstiltenu volgt het MBSR-programma (mindfulness based stress reduction) dat in de jaren 80 van de vorige eeuw door Jon Kabat-Zinn is ontwikkeld. Deze training is onder meer bewezen effectief in het verhelpen en voorkomen van stress en stress-gerelateerde klachten. 

De groepstraining omvat 8 sessies van 2 tot 2,5 uur plus een stiltedag, de “Windstiltedag”. Deelname aan de groepstraining kost € 295,– (inclusief stiltedag). Voorafgaand aan de training wordt een vrijblijvend online kennismakingsgesprek gepland.

Zomerweken mindfulness 

Van 17 tot en met 28 augustus wordt de training versneld aangeboden; de trainingssessies op maandag-, woensdag- en vrijdagmorgen en oefenen op dinsdag- en donderdagmorgen. Twee afsluitende sessies in overleg in september te bepalen.

In een fysieke ruimte met prachtig wijds uitzicht over de luchten en de stad Groningen, ruim en fris genoeg voor 4 deelnemers.

Training voor jong-volwassenen

Hoge verwachtingen van de omgeving, de niet-aflatende informatiestroom, de hoge eisen die jongeren stellen aan zichzelf; het zijn een paar oorzaken van de toegenomen druk en daarmee een toename van stress- en burnout-klachten onder jongeren en jongvolwassenen. De jongere generatie heeft haar eigen vraagstukken. Bij voldoende belangstelling biedt Windstiltenu de mindfulnesstraining daarom ook aan in een kleine groep voor deze specifieke doelgroep (maximaal 4 deelnemers).

Individuele training 

De individuele mindfulnesstraining omvat 8 sessies van 1 uur plus deelname aan de Windstiltedag. De individuele training kost € 60,– per keer (inclusief stiltedag en welkomstgeschenk).

Welkomstgeschenk

Deelnemers aan de training krijgen bij wijze van welkom een meditatiekussen ter waarde van € 30,– cadeau.

Locatie Groningen

van 17 tot en met 28 augustus
sessies op maandag, woensdag en vrijdag, oefenen op dinsdag en donderdag

van 9.30 tot 12.00 uur

Return to Top ▲Return to Top ▲