Training

De mindfulnesstraining van Windstiltenu volgt het MBSR-programma (mindfulness based stress reduction) dat in de jaren 80 van de vorige eeuw door Jon Kabat-Zinn is ontwikkeld. Deze training is onder meer bewezen effectief in het verhelpen en voorkomen van stress en stress-gerelateerde klachten.

De groepstraining omvat 8 sessies van 2 tot 2,5 uur plus een stiltedag, de “Windstiltedag”. Deelname aan de groepstraining kost € 295,– (inclusief stiltedag). Voorafgaand aan de training wordt een vrijblijvend online kennismakingsgesprek gepland. 

De training is op woensdagavonden met ingang van 28 oktober 2020. Deze training vindt fysiek plaats op een prachtige locatie met wijds uitzicht over de luchten en de stad Groningen, ruim en fris genoeg voor een beperkt aantal deelnemers. Er wordt rekening gehouden met de maatregelen omtrent Covid-19. Bij meer dan drie aanmeldingen kan in overleg worden uitgeweken naar een ander dagdeel in de week.

De volgende training start op woensdag 20 januari 2021

Training voor jong-volwassenen

Hoge verwachtingen van de omgeving, de niet-aflatende informatiestroom, de hoge eisen die jongeren stellen aan zichzelf; het zijn een paar oorzaken van de toegenomen druk en daarmee een toename van stress- en burnout-klachten onder jongeren en jongvolwassenen. De jongere generatie heeft haar eigen vraagstukken. Bij voldoende belangstelling biedt Windstiltenu de mindfulnesstraining daarom ook aan in een kleine groep voor deze specifieke doelgroep (maximaal 3 deelnemers).

Individuele training 

De individuele mindfulnesstraining omvat 8 sessies van 1 uur plus deelname aan de Windstiltedag. De individuele training kost € 60,– per keer (inclusief stiltedag).

 

Locatie Groningen

20 januari -17 maart 2021
van 19.00 uur tot 21.30 uur

Return to Top ▲Return to Top ▲