GZ, 58 jaar, Groningen

Door de mooie opbouw van de training kreeg ik een duidelijk inzicht hoeveel stress, repeterende gedachten en gevoelens er dagelijks in mijn lichaam en hoofd rondgaan. Helma begeleidde ons op een warme, heldere en ontspannen manier. Het doen van de meditaties en de oefeningen bracht me rust en ik kan met zoveel meer afstand naar de stress kijken. Ik word gewaar en dat geeft ruimte. Ik doe de oefeningen nog steeds geregeld. In de liefdevolle houding van Helma leerde ze ons hoe je zonder oordeel alles in je kan opmerken, het is niet goed of fout en die innerlijke vriendelijkheid is een heerlijke weldaad.

GJS, 56 jaar, Groningen

Helma’s warme stem geeft een extra rustgevende dimensie aan haar geleide meditaties. Daarbij heb ik mooie inzichten gekregen hoe ik met automatische gedachten en reacties in stress-situaties kan omgaan. Verhelderend en verlichtend. 

BG, 53 jaar, Assen

In het voorjaar 2019 heb ik de mindfulness-training bij Helma gevolgd. De training heeft me geleerd me bewust te zijn van het met volle aandacht te zijn bij wat ik doe in mijn leven. Dit heeft het voor mij mogelijk gemaakt om keuzes te maken die bijdragen aan rust en welbevinden in mijn leven. Ik kan voelen wanneer ik gas terug heb te nemen en ik maak nog dagelijks gebruik van oefeningen zoals ademruimte, de bodyscan en verschillende meditaties. De training heb ik ervaren als praktisch en nuttig. Helma leidt de sessies op vakkundige wijze en ze sluit goed aan bij wat leeft per persoon. Ik kan nu bewust handelen om met de gejaagdheid en stress van alledag om te gaan en met wat ik te doen heb in werk en privé. Juist de ervaring geeft handvatten om zelf mee verder te gaan. 

LN, 25 jaar, Zuidlaren

Helma en de mindfulness-training hebben me geholpen te ontdekken hoe hard ik figuurlijk rende en hoe weinig ik nog naar mezelf luisterde. Helma legt duidelijk uit, is geduldig, open, zeer vriendelijk en stelt je op je gemak. Ik heb me elke keer weer heel erg welkom gevoeld bij en door Helma! Door deze houding kon ik op een veilige en rustige manier alles leren wat in de training aan bod komt. 

HV, 71 jaar, Peize

Het was een geweldige ervaring deze 8 sessies. Ik ben me bewuster geworden van de dingen die ik doe en dat is een hele openbaring. Ik wist van tevoren eigenlijk niet precies wat ik kon verwachten, hoewel ik hoopte dat er iets zou veranderen. Dat is gelukt. Stap voor stap. Prachtig!

AF, 38 jaar, Wolvega

Alleen al door Helma’s prettige stem kan ik je haar mindfulness-training aanraden. Je krijgt goede begeleiding en handvatten en kan hierdoor met een ontspannen en heldere blik kijken naar wie je bent. Je leert ook rust in te bouwen. Hierdoor sta je steviger in je schoenen. 

Return to Top ▲Return to Top ▲