Op zondag 23 juni 2019 is de Windstilte-dag gepland, een stiltedag met geleide meditaties, binnen en als het weer meezit ook buiten. Ervaring met meditatie is niet nodig.

Na een korte kennismaking in de ochtend blijven de deelnemers de rest van de dag in stilte, tijdens de (geleide) meditaties en ook tijdens de lunch. Stil zijn in gezelschap kan wat onwennig zijn. Aan de andere kant hoef je dan ook niets met een ander. Je kunt in plaats daarvan al je aandacht richten op wat er in jezelf gebeurt. Na verloop van tijd kan het dan stiller worden in jezelf.

De Windstilte-dag is van 10.30 tot 16.30 uur in centrum Santosha in Midlaren. Centrum Santosha is mooi geleden in een bosrijke omgeving, ideaal om te vertragen en stil te zijn. In de pauze is er een veganistisch lunchbuffet.

De Windstilte-dag is vrij toegankelijk voor deelnemers aan de 8-weekse mindfulnesstraining. Deze dag is ook toegankelijk voor anderen, gewoon om te vertragen en een dag rust te nemen en het is een goede gelegenheid om kennis te maken met de mindfulnesstraining. De kosten van losse deelname aan de Windstilte-dag zijn € 30,– (inclusief koffie/thee en lunchbuffet).

Return to Top ▲Return to Top ▲